het Iso EI © 2013 insectOrama. All rights reserved.

Paasexamen 2013

Dit is het rapport van het Paasexamen 2013. Voor het eerst had ik meer deelnemers dan prijzen dus werd het een hele puzzel om alles eerlijk te verdelen.

Heel erg bedankt aan alle dappere deelnemers.

Hier zijn de winnaars!

Bram Van Damme (8 jaar) – De stofzuigende Eemoekopzenrug kroepingpyjama kreeftenpootdier!! Hij heet Dirk. Hij kan zijn armen uitrekken en in zijn vrije tijd stofzuigt hij meestal.

 

En: De supersnelle springkaanpoot hondebuik rarestaart mensenkop. Hij heet Bobby-sprinter! Hij is supersnel en is de hond van Dirk. Bram wint een set aquarelpotloden en een posca verfstift om zijn geweldige vonsten helemaal tot hun recht te laten komen.

 

Alweer een enorme puzzel van Tim Willaert (9 jaar): Wolkenbeest. Tim heeft ook opdrachten: zoek de 7 sterren & zoek de 134 stekels. En Tim wint een ISO kasteel tekenset om nog meer duizelingwekkende dingen te bedenken.

Een heel vrolijk werkje van Birgit Merckx dat ook beloond wordt met aquarelpotloden om nog mooier te kunnen kleuren.

 

Nieuw werk van de familie Depoorter – Holdrinet. Iedereen deed mee. De cover bovenaan is van mama Femke. Hier zijn de werken van de kinderen: Animaux van Milan en Dromen van Oona. Jullie winnen een setje wateroplosbare oliepastelkrijtjes.

 

Over Felix en Jesse Roels had ik al veel gehoord, eindelijk kwamen hun tekeningen tot in mijn brievenbus. Ze winnen een sterrenplaat samen met wat potloden + verf- en andere stiften om mee te experimenteren.

 

Fin en Rosie hebben de smaak te pakken sinds de kerstman hen een insectOrama tekenset bracht. Ze verdienen een sterrenplaat voor hun kleurrijke uitspattingen.

Ook Wout Meyns krijgt een sterrenplaat omdat hij altijd meedoet. En dat was de laatste sterrenplaat van reeks 1.

Tot slot hebben we Jolene Hardy die weer heel mooi ingekleurd heeft. Zij wint een insectOrama kleurboek en ook enkele verf- en penseelstiften.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>