Ingrid Van Kogelenberg cover © 2013 insectOrama. All rights reserved.

Collectie “Van Kogelenberg”

Soms krijg ik van die emails, het zijn mijn mooiste insectOrama momenten…

“Dag Stefan,
ik heb me dit weekend heerlijk vermaakt met jouw speelgoed. Ik kan het iedereen aanraden op een regenachtige dag.
Lieve groeten,
Ingrid”
Ingrid is Ingrid van Kogelenberg. Ze werkt als beelddocent met kinderen en jongeren in De Tuin van HET PALEIS, (theaterhuis voor kinderen, jongeren en kunstenaars in Antwerpen) en is fan van het eerste uur. Geniet mee van haar werk en hou je vooral niet in om me ook van die collecties door te sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>