Things to to © 2010 insectOrama. All rights reserved.

Agenda

Zondag 30 september 2012

De Winkelstraat – Leuven

De Winkelstraat is een gezellige beurs waarop een selectie van de leukste shops, webwinkels en creatieven hun spullen verkopen. De toegang voor bezoekers is gratis. Meer informatie vind je hier.

Zondag 13 mei 2012

De Markt van Morgen ***Kids Editie*** 

De Markt Van Morgen is ondertussen uitgebloeid tot een evenement dat zelfs de internationale touristische pers haalt en in Antwerpen geen onbekende meer is. Dit dankzij het unieke en sympathieke concept: beginnende, eigenwijze ontwerpers kunnen hun creaties presenteren en verkopen.

Van 12 tot 18 uur op het pleintje in de Kloosterstraat in Antwerpen. http://www.marktvanmorgen.be/

Zaterdag 31 maart & Zondag 1 april 2012

Het leger is er klaar voor! De Invasie van Gent komt eraan!
Op zaterdag 31 maart + zondag 01 april trekt een stormloop naar Gent. Meer dan 70 jonge strijders zijn samen met De Invasie en Stad Gent trots te gast op School of Arts Gent / Kask & Koninklijk Conservatorum. Het bataljon ontwerpers stelt tentoon en te koop in heel wat disciplines: mode, meubelen, grafisch werk, keramiek, fotografie, juwelen,… insectOrama is opnieuw van de partij. Meer info op
De Invasie van Gent

Zondag 25 maart 2012

De Vitrine is een hip pop-up winkelcentrum-voor-één-dag met een erg hoog feel-good gehalte en het hippe aanbod van 72 winkels, webwinkels en ontwerpers uit België en Nederland. De Vitrine gaat opnieuw door in het prachtige industriële pand ‘La Brugeoise’ in Brugge. Je kan insectOrama vinden op de eerste verdieping. Voor alle details: http://devitrine.com/Site/Welkom.html

Zondag 12 juni 2011

De Markt van Morgen is uitgebloeid tot een belangrijk evenement dankzij het sympathieke en unieke concept: beginnende, eigenwijze ontwerpers kunnen hun creaties presenteren en verkopen. Dit alles omlijst in een muzikaal kader, waar DJ, muzikanten en performers de sfeer inzetten. De website is niet meer up-to-date maar ik hoop dat de markt even gezellig wordt als de vorige editie.
InsectOrama doet mee op 12 juni tussen 12 en 18 uur. Waar? Pleintje Kloosterstraat (ter hoogte van de vismijn), 2000 Antwerpen

Zondag 20 maart 2011

De Invasie van Kortrijk is te gast in kunstencentrum BUDA op 20 maart 2011. Als kersvers geselecteerde strijder gaat insectOrama hier uiteraard van de partij zijn.

Thema VERNIEUWD / VERNIEUWT
De Invasie Vernieuwd: strijders stellen tentoon, en verkopen op een andere manier, in een uitdagende setting én er zijn nieuwe disciplines.
De Invasie Vernieuwt: innovatie als thema.
Meer informatie over De Invasie op de website van De Invasie

Donderdag 25 november 2010

InsectOrama is te gast op de tweede editie van Sketch Thursdays.
Waar: Bar Nadar, Ernest van Dijckkaai 19-20, 2000 Antwerpen
Wanneer: elke laatste donderdag van de maand van 19u-22u
Inkom: Gratis

Sketch thursdays is een project van Sacha Eckes en Sam de Buysscher. Zij nodigen telkens een zestal kunstenaars uit, met diverse stijlen, om aan een aantal tafels vrij te schetsen. Omdat het ‘SKETCHen’ zich op een publieke plaats afspeelt nodigt het voorbijgangers, vrienden, café bezoekers, mensen die misschien niet veel blootgesteld zijn aan kunst, uit om het creatief proces in actie te zien. In een relaxte setting is het gemakkelijk voor mensen om in contact te komen met kunstenaars, maar ook kunstenaars leren elkaar beter kennen en wisselen ideeën uit.
De werken die ter plaatse gemaakt worden kunnen door de kunstenaar opgehangen worden en direct verkocht zonder enige bemiddeling.
Meer info op de Sketch Thursdays Facebook pagina of op hun blog.

Zondag 21 november 2010

Op 21 november 2010 vind je de hipste kinderwebwinkels samen onder één dak!
Op de vierde ‘Petit Bazaar’ kan je de leukste kinderspulletjes, -kleertjes, -kaartjes, -decoratie, -kunst en -speeltjes en doopsuiker eens in ‘t echt bewonderen en kennis maken met de mensen achter deze webwinkels!
Insectorama geeft 7 workshops op deze editie van Petit Bazaar.
Deelnemen is gratis en inschrijven kan via de website http://petitbazaar.be/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>