Tekensjablonen © 2010 insectOrama. All rights reserved.

Acryl is Dood – Leve PET

De nieuwe versie van insectOrama en de nieuwe tekenset Vleugels & Vinnen zijn gesneden uit PET. Deze recycleerbare kunststof heeft het geweldige voordeel dat ze bij gewoon gebruik onbreekbaar is. Je mag de sjablonen vanaf nu gerust tegen de grond smijten zonder enig risico op breuken of barsten.

De eerste generatie InsectOrama tekenmallen zijn gemaakt van acryl. Je mag ze een beetje plooien maar zeker niet te veel. Als je met de tekenmallen gooit is de kans groot dat ze breken. Sommige vormen hebben ook scherpe binnenranden. Gelieve dit als ouder of begeleider duidelijk te maken aan jongere gebruikertjes.

Officiëel is de minimumleeftijd voor gebruikers van insectOrama 6 jaar, maar tijdens het testen bleek al snel dat ook kinderen vanaf 4 jaar er veel plezier aan beleven. Hoe dan ook is het goed dat de tekensjablonen onder toezicht van volwassenen gebruikt worden. En natuurlijk mogen die altijd vrolijk mee tekenen en inkleuren. De maker van insectOrama is niet verantwoordelijk voor gebroken tekensjablonen en letsels en tranen door onvoorzichtig gebruik of het niet naleven van deze eenvoudige richtlijnen.

One Comment

  1. j.k.kommer

    Ik ben zeer tevreden met uw product. Fantastisch gerief voor collagisten en surrealisten. Eenvoudig maar buitengewoon inspirerend. Ik ben direct aan de slag gegaan. Komen er in de toekomst nog bijkomende sets? Het zou ook een verbetering zijn om
    de oorspronkelijke afbeeldingen die achter de sjablonen liggen
    bij de set te voegen.
    Ikzelf ben 50 +, dus ook voor volwassenen en volleerde kunstenaars is dit een geschikt medium. Proficiat

One Trackback

  1. By NL 8 Dec ’10 at 16:51

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>