Prototype © 2010 insectOrama. All rights reserved.

Lees mij eerst.

InsectOrama is een set tekensjablonen waarmee kinderen (en volwassenen) denkbeeldige wezens kunnen tekenen.

InsectOrama bevat alleen onderdelen: koppen, lijven, poten… van insecten, maar ook van andere dieren en van mensen, herkenbare onderdelen dus om je verbeelding op weg te zetten. En niemand heeft gezegd dat je alleen de vormen uit de tekensjablonen mag gebruiken. Je kunt evengoed een blad van een boom, de vorm van je hand of andere dingen gebruiken die spontaan in je opkomen en die je kan tekenen. Met een potlood kan je een eindeloos aantal combinaties op papier zetten en ze daarna inkleuren.

De tweede tekenset in de reeks heet “Vleugels & Vinnen” en is een uitbreiding vol onderdelen van dieren uit de lucht en uit het water.

Er is ook een kleurboek verkrijgbaar, de Kleine encyclopedie der weinig voorkomende insecten.

De tekensets bestaan elk uit 5 plaatjes. Op de afbeelding staat insectOrama bovenaan en Vleugels & Vinnen onderaan. De tekensets kosten 22 €, het kleurboekje 7€. Je kan ze kopen op deze website in de Shop.

One Trackback

  1. By NL 14 Nov ’10 at 21:25

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>