Prototype © 2012 insectOrama. All rights reserved.

Versie 2.0 & Broertje

Toen het stenen uit de grond vroor deed insectOrama een metamorfose en heb ik eindelijk de opvolger “Vleugels & Vinnen” afgewerkt. Deze morgen kreeg ik bericht van de fabrikant dat ik de eerste proeven volgende week zal ontvangen.

Op de afbeelding:
bovenaan insectOrama 2.0 – onderaan Vleugels & Vinnen

Zoals je kan zien zitten er in elke tekenset maar 5 plaatjes in plaats van 6 en dus wat minder vormen om mee te spelen. Een moeilijke beslissing in mijn zoektocht naar een lagere productiekost.

Wie daarom jaloers is op iemand die een origineel insectOrama heeft kan ik troosten met het nieuwe materiaal dat mijn fabrikant zal gebruiken. Dat is PET zoals in PET-fles en daarmee omzeil ik eindelijk de achilleshiel van mijn project: vanaf nu zijn de tekensets niet meer breekbaar.

De verkoop start op De Vitrine in Brugge op zondag 25 maart en op de INVASIE van Gent op zaterdag 30 maart en zondag 1 april.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>