Sjablonen © 2010 insectOrama. All rights reserved.

NL

insectOrama

InsectOrama is een set van 6 tekensjablonen met in totaal 48 vormen waarmee kinderen (en volwassenen) denkbeeldige wezens kunnen tekenen. In tegenstelling tot de meeste tekensjablonen bevat insectOrama geen volledige silhouetten maar alleen onderdelen. Dat zijn koppen, lijven, poten… van insecten, maar ook van andere dieren en van mensen, herkenbare onderdelen dus om je verbeelding alvast op weg te zetten.

Met een potlood kun je een eindeloos aantal combinaties op papier zetten en ze daarna inkleuren.  En niemand heeft gezegd dat je alleen de vormen uit de tekensjablonen mag gebruiken. Je kunt evengoed een blad van een boom, de vorm van je hand of andere dingen gebruiken die spontaan in je opkomen en die je kan tekenen.

Er zijn geen spelregels. Insectorama is gemaakt om je fantasie te stimuleren, om je dingen te laten tekenen die misschien nog te moeilijk zijn en om tekeningen te maken waarvan je zelf niet wist dat je ze kon bedenken.

Meer details over de inhoud kan je hier en hier vinden.

De insectOrama webshop zal  begin december zijn deuren openen.
De tekensets kosten 25 €, de verzending binnen België 7 €.
Indien u op de hoogte wenst te blijven stuur dan een berichtje naar duizendpoot (at) insectorama (dot) be.

2 Comments

 1. Filip

  Ferm gedaan, man.
  Setteke voor ons graag – wij hebben hier 2 betatesters zitten die klaar zijn voor meer…

  Succes !
  Griet en Filip

 2. Proficiat! Coming next, iets voor de chicas? greetz, Malvina

One Trackback

 1. By Insectorama « Automaton 26 Nov ’10 at 08:57

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>